divendres, 20 d’abril de 2012

Com afecten les discussions familiars als nens?La família hauria de ser un niu de felicitat on tots els seus membres se sentiguessen respectats i estimats. Un lloc on les desavences mai acabéssin en discussions. Un lloc utòpic que topa amb una realitat tossuda, on sovint, els nens son espectadors de les discussions entre els seus pares.

Segons els experts podríem les discussions en dos tipus:
  • Les positives (de bon rotllo): quan el clima és de respecte mutu, no s'aixeca la veu i la voluntat és arribar a un consens
  • Les negatives (de mal rotllo):  quan hi ha crids, intimidacions, no s'escolta i només es mostra ressentiment
Les  primeres son un bon exemple de "resolució de conflictes"  i tenen el seu valor pedagògic.

Les segones son veritables inferns que atrapen als nens en un món de tristesa, inseguretat i ressentiment amb repercussions negatives a curt i llarg termini.

Un nen que veu que els conflictes es resolen a cops i a crids, resoldrà els seus conflictes a cops i a crids.


A llarg termini les conseqüències son esfereïdores. Segons l'estudi Simmons, els nens que creixen en famílies on hi ha violència física o verbal tenen de dos a tres vegades més probabilitats d'estar aturats, patir depressió o ser addictes a l'alcohol i altres drogues als 30 anys.

La pròxima vegada que discutiu amb la vostra parella, recordeu l'estudi Simmons.


Data de publicació: 20 d'abril 2012

Pediatre apassionat de les noves tecnologies i buscador infatigable de nous reptes.

1 comentari:

  1. They will also give you entry to unique tournaments and promotions. Last, however not least, you can to|you probably 온라인카지노 can} exchange loyalty points for bonus cash. There are many different cost choices here that make deposits straightforward for Canadian gamers.

    ResponElimina