dimarts, 16 d’octubre de 2012

Adolescents i xarxes socials

     Nou de cada 10 adolescents utilitza xarxes socials, això es desprèn d'una recent enquesta realitzada a EEUU a principis del 2012 en més de 1000 adolescents d’entre 13 i 17 anys.

 
Encara que les conclusions de l'estudi son bastant extenses, aquí us deixo les mes significatives:
  1. El 75% dels adolescents té un perfil en alguna xarxa social, i més de la meitat (51%) s’hi connecten com a mínim un cop al dia.
  2. El 52% dels que les fan servir afirmen que això els ajuda a cultivar i millorar les seves amistats, només un 4% diu que les ha empitjorat.
  3. El 29% dels usuaris creuen que participar en xarxes socials els fa ser més extrovertits, el 20% més segurs i el 15% diuen que els fa sentir millor
  4. Malgrat tot això, el 43% dels adolescents expressen que de vegades tenen el desig de desconnectar-se, el 41% es defineix com "addictes" als seus dispositius mòbils


Una de les conclusions més sorprenents, en contra de l'opinió general, és que la forma favorita dels adolescents per comunicar-se amb els seus amics continua sent parlar directament, persona a persona (49%). Diuen que això és més divertit (38%), i a més els permet comprendre millor el que vol dir la gent (29%).  

El telèfon, un dels pilars de la vida adolescent just fa una generació, està pràcticament mort: només el 4% dels adolescents prefereixen parlar per telèfon.La següent infografia és un bon resum, amb tot, si voleu  els resultats complerts de l’estudi consulteu www.commonsense.org / research.Pediatre apassionat de les noves tecnologies i buscador infatigable de nous reptes.

0 comentarios: